Η Γη Της Ελιάς spoiler: Οι καυγάδες τους ηχούν σε όλη τη Μάνη! Ποιοι χωρίζουν;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Οι καυγάδες τους ηχούν σε όλη τη Μάνη. Ποιοι χωρίζουν τους δρόμους τους και βυθίζονται στο απόλυτο κενό; Ένα ακόμη ζευγάρι χωρίζει επεισοδιακά. Δύο χαρακτήρες πιάνονται στα χέρια, λήγοντας την όμορφη ιστορία τους, με άσχημο τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Οι καυγάδες τους ηχούν σε όλη τη Μάνη! Ποιοι χωρίζουν;

Τα όνειρα που έκαναν για το κοινό τους μέλλον, διαλύθηκαν. Ο Λεωνίδας και η Άννα αποφασίζουν να τραβήξουν μία διαφορετική πορεία. Μετά την ασθένεια στο θερμοκήπιο και την καταστροφή στις καλλιέργειες, οι εντάσεις ξεσπούν και το ζευγάρι διχάζεται.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Ο Λεωνίδας ζητάει να πουλήσουν το θερμοκήπιο, για να πάρουν κάποια χρήματα πίσω. Η Άννα είναι κάθετη. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρατήσει τα όνειρά της. Έτσι, ο Λεωνίδας επιστρέφει στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, αφήνοντας την Άννα μόνη της. Οι δυο τους ξεκινούν έναν ατελείωτο καυγά, με τον Λεωνίδα να χωρίζει επεισοδιακά την Άννα.

Ο έρωτας, πλέον, έχει χαθεί. Δεν αισθάνεται το ίδιο απέναντί της, νιώθει διαλυμένος, προδομένος. Από την άλλη πλευρά, η Άννα κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει ξανά. Θα είναι ο χωρισμός αυτός οριστικός, ή θα υπάρξει επανένωση, μακριά από το θερμοκήπιο;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα