Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Θανάσης έρχεται στη Μάνη και κάνει άνω κάτω τη ζωή της Αρετής

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Θανάσης εγκατέλειψε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας, λίγο πριν παντρευτούν. Το έσκασε με μία πλούσια τουρίστρια κι έζησε μία ζωή μέσα στη χλιδή. Την παντρεύτηκε, αλλά έμεινε χήρος.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Θανάσης έρχεται στη Μάνη και κάνει άνω κάτω τη ζωή της Αρετής

Ο Θανάσης, ο πρώην σύντροφος της Αναστασίας, έρχεται στην γη της ελιάς, για να ταράξει τις ισορροπίες! Ο “γλεντζές” κι άπληστος αυτός χαρακτήρας αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αρετής. Τον ρόλο θα υποδυθεί ο εξαίρετος Αστέρης Πελτέκης.

Ο Θανάσης επιστρέφει στην αγαπημένη του γη της ελιάς, θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε. Έχοντας την οικονομική άνεση, επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη Μάνη, κάνοντας επικίνδυνα “ανοίγματα”.

Η Αρετή γοητεύεται από την παρουσία του. Εκείνος καταφέρνει να την ρίξει στην αγκαλιά του, μέσα από κολακείες και δώρα. Ο Θανάσης είναι ένας χαρακτήρας εκρηκτικός, που αναμένεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Η Αναστασία θα γίνει σύντομα έξαλλη και ο πόλεμος θα ξεσπάσει, ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Θα καταφέρει να ηρεμήσει την Αρετή ή θα ξεκινήσει ένας νέος εφιάλτης για την ηρωίδα της σειράς; Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα