Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να αναλάβει τις ευθύνες της

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η κατάσταση με την μικρή Αγγελική χειροτερεύει. Μετά τον θάνατο της Φανής, η οικογένεια Βρεττάκου δυσκολεύεται να την πάρει στη Μάνη. Η μικρή αναγκάζεται να μπει σε ίδρυμα, με την παιδοψυχολόγο να παλεύει να παρηγορήσει την ίδια, αλλά και τον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να αναλάβει τις ευθύνες της

Η Αθηνά αποφασίζει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, στην γη της ελιάς. Ενημερώνει τον Ισίδωρο πως θα ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να αναλάβει αυτό το παιδί, για να το “σώσει”.

Ο Ισίδωρος ζητάει από την Αντιγόνη να αναλάβει την ευθύνη της ως μητέρα. Το παιδί αυτό κλείνεται σε ίδρυμα και χάνει την όρεξή του. Οι υπεύθυνες του ιδρύματος ενημερώνουν την οικογένεια πως η μικρή δεν είναι καλά, πως δεν τρώει και δεν παίζει με τα άλλα παιδάκια.

Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Η μικρή Αγγελική θα καταφέρει να βρει ένα σπίτι, αργά ή γρήγορα. Μόνο που ο Ισίδωρος δεν είναι ικανοποιημένος. Γιατί να πει ξανά μία άλλη γυναίκα “μαμά”, τη στιγμή που η πραγματική της μητέρα θα ζει δίπλα της…

Η Αθηνά δέχεται να βοηθήσει και κινεί τις διαδικασίες για να κρατήσει την μικρή Αγγελική στην αγκαλιά της, στην γη της ελιάς. Βέβαια, αυτό απαιτεί μεγάλη υπομονή. Η αίτηση υιοθεσίας επεξεργάζεται και όλοι περιμένουν με τεράστια αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα