Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος δήμαρχος! Το σοκ της Εύας και η καταγγελία

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Ελένη κάνει μια ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει. Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών την Αλκμήνη, τη νέα χημικό. Οι γυναικολογικές εξετάσεις της Ιουλίας δείχνουν πρόβλημα στα ωάρια και το ζευγάρι προχωράει σε ενέσιμη ορμονοθεραπεία. Η Ευτυχία έχει μια ομαλή εγκυμοσύνη και εξηγεί στον Αποστόλη ότι δεν θα του στερήσει τα δικαιώματα του, αλλά μέχρι να γεννήσει δεν επιθυμεί εντάσεις μεταξύ τους.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος δήμαρχος! Το σοκ της Εύας και η καταγγελία

Ο Στάθης απογοητεύει την Εύα όταν της δηλώνει πως δεν σκοπεύει να μετακομίσει μαζί της, μιας και είναι φρεσκοχωρισμένος και το χωριό θα αρχίσει να τον κουτσομπολεύει… Ο ανιψιός του Λυκούργου, ο Χρήστος, έρχεται στο χωριό και ετοιμάζεται να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης. Την ίδια ώρα, η Ελένη βιώνει μια δυσάρεστη εμπειρία, καθώς ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού και τη διεκδικεί πολύ επιθετικά, νομίζοντας πως είναι η Μυρτάλη. Η Ελένη, τρομοκρατημένη, καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Αργότερα ο Αλέξης οδηγείται στο Τμήμα. Ο Κουράκος τον ανακρίνει και του ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Η δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού κλονίζει τους πάντες, με τη Βασιλική και τον Φίλιππο να χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους. Μεταξύ τους επικρατεί ένταση, καθώς αυτή τον θεωρεί εν μέρει υπεύθυνο για το ατύχημα. Στο μεταξύ, η Ευτυχία ξεκαθαρίζει για μια ακόμα φορά στον Αποστόλη ότι δεν θα παντρευτούν και ότι θέλει να μεγαλώσει το μωρό μόνη της. Η Ιουλία και ο Γιώργης εμφανίζονται ακάλεστοι στο σπίτι του Ιάκωβου την ώρα που εκείνος βρίσκεται κρυφά εκεί με την Αθηνά. Παράλληλα, κάτι συμβαίνει στη Μυρτάλη, που την κάνει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα, και μιλάει για αυτό στη Μαρίνα. Ο Χρήστος συναντά την Ελένη και η διαπραγμάτευση για την αγορά της ταβέρνας αρχίζει.

Ο Ισίδωρος σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και το συζητά με τον Μάνο. Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, που με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό τους. Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός του δίνει εντολή να μείνει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Οι τύψεις του για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει, ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα. Επιτέλους μαλακώνει απέναντί του, με την αγάπη που τους ενώνει να κερδίζει για ακόμα μία φορά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα