Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης δολοφονείται – Ποιοι οι βασικοί ύποπτοι;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Από τη στιγμή της δολοφονίας του και μετά αρχίζει ένα κυνηγητό για να βρεθεί ο ένοχος. Σε ποιους πέφτουν οι υποψίες για τη δολοφονία του Δημήτρη. Ο αστυνόμος Κουράκος και οι συνεργάτες του ασχολούνται επισταμένως με την υπόθεση αυτή εξετάζοντας προσεκτικά το κάθε στοιχείο που θα τους φανεί χρήσιμο για να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης δολοφονείται – Ποιοι οι βασικοί ύποπτοι;

Καταιγιστικές είναι στη συνέχεια οι εξελίξεις στην σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο Δημήτρης, όπως ήδη έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, μας θα βρεθεί νεκρός πληρώνοντας το τίμημα των πράξεων του. Που πέφτουν όμως οι υποψίες για την δολοφονία του Δημήτρη, στη Γη της Ελιάς;

Με βάση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συλλέγονται από την αστυνομία στο στόχαστρο θα μπουν τρία πρόσωπα. Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος που συνεργάζονταν με το Δημήτρη και οι σχέσεις του είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της απληστίας τους δολοφονηθέντος.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι η Αθηνά την οποία εκβίαζε ο Δημήτρης προκειμένου να της πάρει χρήματα και το τρίτο πρόσωπο θα είναι ο Ιάκωβος ο οποίος γνώριζε για τον εκβιασμό που ασκούσε ο Δημήτρης στην Αθηνά και μάλιστα είχε καθησυχάσει την αγαπημένη του τονίζοντας την ότι θα πάρει επάνω του το θέμα αυτό.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει ο αστυνόμος Κουράκος στη συνέχεια να φθάσει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα