Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος απομακρύνεται από την Μυρτάλη – Τι κρύβει;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος και η Μυρτάλη, αντί να έρχονται κοντά, απομακρύνονται, στην γη της ελιάς. Η σχέση αυτή ξεκινάει πολύ όμορφα, όμως δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε η Μυρτάλη. Ο Χρήστος είναι κάπως απόμακρος, γεγονός που την προβληματίζει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος απομακρύνεται από την Μυρτάλη – Τι κρύβει;

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αλλά και στη δεύτερη σεζόν, ο χαρακτήρας αυτός κρύβει πολλά μυστικά. Έχει ένα έντονο παρελθόν, το οποίο σταδιακά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται, δημιουργώντας τεράστια σύγχυση.

Πράγματι, το πάθος δε φουντώνει. Η Μυρτάλη θλίβεται από αυτή την κατάσταση και αναζητά τρόπους, για να τον κάνει δικό της. Ο Χρήστος, όμως, έχει αντίθετη άποψη…

Ο Χρήστος δε μπορεί να παραδοθεί απόλυτα στην αγκαλιά της Μυρτάλης, διότι κάτι τον κρατάει μακριά της, στην γη της ελιάς. Εκείνη δυσανασχετεί και συζητάει με τις φίλες της το γεγονός πως ο ανιψιός του Λυκούργου το παίζει “δύσκολος”.

Τί είναι αυτό που κρύβει στην πραγματικότητα και γιατί δείχνει αυτή την απόμακρη συμπεριφορά; Η μεγάλη ανατροπή δε θα αργήσει να φανεί… Ο Χρήστος δεν είναι αυτό που δείχνει και ο κίνδυνος είναι τεράστιος, για όλους..

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα