Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Μαρίνα και Μάνος σε σύγκρουση για το θέμα της Αντιγόνης!

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Οι ισορροπίες διαταράζονται στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Ισίδωρος και ο Μάνος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη της να γεννήσει το παιδί της και επειδή ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος, προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Μάλιστα, ο Ισίδωρος αντιδρά με πολύ σκληρό τρόπο και τη διώχνει από το σπίτι του.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Μαρίνα και Μάνος σε σύγκρουση για το θέμα της Αντιγόνης!

Η Αντιγόνη, εδώ και λίγο καιρό, έχει ξεκινήσει να μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Αυτή τη φορά, αιτία είναι η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της σχετικά με το παιδί που έχει φέρει στον κόσμο και το έχει δώσει για υιοθεσία. Έκτοτε η νεαρή γιατρός βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Σύμφωνα με όσα θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια, ο Μάνος αποκαλύπτει το μυστικό της στον πατέρα τους, τον Ισίδωρο, ο οποίος, θυμωμένος, την καλεί στο σπίτι του και απαιτεί με έντονο τρόπο τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς εκείνη υποστηρίζει με κάθε τρόπο την Αντιγόνη, ενώ ο ο άντρας στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Η Αντιγόνη προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μάνο, και να του εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά, δυστυχώς, δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Κάθε μέρα που περνάει, ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατά όλο και πιο σκληρή στάση απέναντι στην κόρη του, ενώ παράλληλα ψάχνει να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της. Γι’ αυτόν τον λόγο, ζητάει από τον Μάνο να τον φέρει σε άμεση επαφή με τον ντετέκτιβ. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη, αγνοώντας την παραπάνω κίνηση του Ισίδωρου, βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία, ενώ η Ισμήνη ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί της!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα