Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κεραυνός εν αιθρία το θέμα της υγείας του Ιάκωβου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τα αποτελέσματα που βγαίνουν δεν είναι τόσο καλά και καλείται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις οι οποίες είναι ανησυχητικές. Η φύση της αρρώστιας του είναι άγνωστη. Οι γιατροί του λένε ότι έχει προσδόκιμο ζωής 6 μήνες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ιάκωβος δεν αισθάνεται καλά και πηγαίνει να κάνει ένα τσεκ-απ.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κεραυνός εν αιθρία το θέμα της υγείας του Ιάκωβου

Η μόνη που γνωρίζει όλη την αλήθεια είναι η Αντιγόνη από την οποία ο Ιάκωβος ζητά εχεμύθεια. Ο Ιάκωβος δεν θέλει να μάθει κανείς από την οικογένεια και τους φίλους του τίποτα απολύτως για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ιάκωβος είναι πολύ αγχωμένος με τα δυσάρεστα νέα της υγείας του, στη «Γη της Ελιάς». Σαστισμένος όπως είναι θα θελήσει να δώσει τέλος στη σχέση του με την Αθηνά. Την αγαπά πολύ και δεν θέλει να τη δει υποφέρει κοντά του. Βρίσκει αφορμή όταν τη συναντά να καβγαδίσει έντονα μαζί της και φτάνει μάλιστα στο σημείο να της πει. «Μέχρις εδώ Αθηνά. Τελειώσαμε», αφήνοντας την εμβρόντητη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα