Η Γη της Ελιάς spoiler: Η ζωή της Μυρτάλης στο τέλος ανατρέπεται και είναι δραματική!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη θα ξαναζήσει την κόλαση καθώς οι απειλές του φαίνονται ολοένα και πιο τρομακτικές. Λίγο πριν γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι εφιάλτες της, θα καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και αυτή τη φορά δεν έχει επιστροφή.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η ζωή της Μυρτάλης στο τέλος ανατρέπεται και είναι δραματική!

Το τέλος του θα είναι συγκλονιστικό, μιας και θα τον βρει μόνο στην ψυχιατρική κλινική. Τότε μόνο θα έρθει η πραγματική λύτρωση για τη Μυρτάλη. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι πήγε να κάνει το παιδί της. Αν και τον αγαπά πολύ, πλέον είναι βέβαιη πως αποτελεί κίνδυνο για τη Μυρτάλη και αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσει ποτέ. Η Μυρτάλη επιστρέφει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων και αισθάνεται πλέον ανακουφισμένη. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που βίωσε είναι η αγάπη του Στέφανου.

Αλλά για πόσο, θα είναι κοντά της; Η Μυρτάλη ανοίγει τον πόλεμο εναντίον των Ισίδωρου και Μάνου. Αλλά παίρνουν την απόφαση να την καταστρέψουν οριστικά. Δεν θα χαριστούν πουθενά. Η Αθηνά αρχικά θα είναι μαζί της, Αλλά στην πορεία πηγαίνει απέναντι. Εγκεφαλικό και λίγο λέμε για Ισίδωρο, Μάνο, και Αθηνά. Βλέπουν ότι το ρίσκο που παίρνει η Μύρταλη είναι τεράστιο, και αν δεν της πάει καλά, θα κινδυνεύσει συνολικά η περιουσία όλης της οικογένειας. Θα μιλάμε για πολλά χρέη.

Ο σύμμαχος της σε αυτήν την προσπάθεια της θα είναι ο Λυκούργος. Πολλά τα μέτωπα, και στο τέλος θα βγει πολύ πληγωμένη. Από τον Αλέξη θα γλυτώσει οριστικά, αλλά με την εταιρεία θα βρεθεί με μεγάλες πληγές. Η εταιρεία της θα καταστραφεί. Η ζωή της θα είναι πολύ διαφορετική.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα