Η Γη της Ελιάς spoiler: Η τελευταίες κινήσεις της Αρετής ενάντια στην κόρη της

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η τελευταίες, σπασμωδικές, κινήσεις της Αρετής στρέφονται ενάντια στην ευτυχία της ίδιας της της κόρης, η ίδια κινδυνεύει να μείνει μόνη της και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να δεχτεί εύκολα.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η τελευταίες κινήσεις της Αρετής ενάντια στην κόρη της

Βασιλική και Φίλιππος ετοιμάζονται, επιτέλους, να περάσουν χαρούμενες στιγμές, με τον γάμο τους να βρίσκεται προ των πυλών. Το νεαρό ζευγάρι όμως λογαριάζει χωρίς την Αρετή. Η τελευταία δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί ότι η κόρη της θα παντρευτεί τον επίδοξο φονιά του γιού της και δεν θα κάτσε με σταυρωμένα χέρια. Όντας απογοητευμένη από το χωρισμό της με τον Στάθη αλλά κυρίως από την φυγή του Στέφανου στην Ισπανία, όλη της η προσοχή πλέον θα στραφεί στην μικρή Βασιλική. Εξάλλου μόνο η Ασπασία στέκεται πλέον δίπλα της.

Θα καταφέρει άραγε να διαλύσει το γάμο της κόρης της; Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Στέφανος την εγκατέλειψε, παρά τα διάφορα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε. Μετά από κάποια ακόμα ξεσπάσματα που θα έχει εναντίον του Στάθη και με τον Δημοσθένη να προσπαθεί να την κάνει καλά, αποφασίζει να κάνει την τελευταία της κίνηση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα