Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα πηγαίνει σε ψυχολόγο – Αφήνει στην άκρη το παρελθόν!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η ηρωίδα αποφασίζει να αφήσει στην άκρη το παρελθόν που την πονάει καθώς δεν ήταν και λίγα αυτά που βίωσε. Ο παραλίγο βιαστή της είναι νεκρός από την ίδια καθώς πάνω στην άμυνα της τον αφαίρεσε την ζωή με όπλο και από εκείνη την στιγμή η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα πηγαίνει σε ψυχολόγο – Αφήνει στην άκρη το παρελθόν!

Η Μαρίνα, μετά από όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή της αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της με σκοπό να τα ξεπεράσει και να είναι και πάλι όπως πριν, μια γυναίκα χωρίς τον φόβο να την διακατέχει. Έτσι, αφού ξεκίνησε και τις συνεδρίες της με ψυχολόγο, η Μαρίνα αποφασίζει στην σειρά Η Γη της Ελιάς, να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και πιο συγκεκριμένα με το καράτε με σκοπό να ξεπεράσει όλες τις φοβίες της.

Έτσι, η Μαρίνα θα ξεκινήσει να παρακολουθεί μαθήματα καράτε, που είναι μια πολεμική τέχνη που θα την βοηθήσει να αμυνθεί σε ότι την θέσει σε κίνδυνο από εδώ και στο εξής. Πως θα αντιδράσει ο Μάνος μόλις του το ανακοινώσει. Θα συμφωνήσει με αυτή της την απόφαση ή όχι;

Η ίδια έχει ξεκινήσει συνεδρίες με ψυχολόγο με σκοπό να βοηθήσει τον εαυτό της να ξεπεράσει όλα της τα προβλήματα και τους φόβους που την άφησε αυτή η ιστορία, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να αποφασίζει να κάνει και κάτι ακόμα που θα την βοηθήσει να μπορεί να αμυνθεί σε ότι άλλο κακό της συμβεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα