Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η εξέλιξη της Αθηνάς στον Δεύτερο κύκλο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όλοι πανικοβάλλονται όταν μαθαίνουν ότι ο Δημήτρης βρίσκεται δολοφονημένος και ο Κουράκος αναλαμβάνει να αρχίσει τις έρευνες για να βρει τον ένοχο. Καθώς όμως οι συγκρούσεις μεταξύ της Αθηνάς και του Δημήτρη ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με μαρτυρίες της Αναστασίας και του Αποστόλη, ο Κουράκος στρέφεται προς την Αθηνά καθώς την θεωρεί ύποπτη για το θάνατο του «γιου» της. Και προχωρά σε τεστ DNA, χωρίς εκείνη να ξέρει κάτι.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η εξέλιξη της Αθηνάς στον Δεύτερο κύκλο

Και έτσι ενώ όλα έδειχναν ότι αφού έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης, η Αθηνά θα ησύχαζε από τους εκβιασμούς του, η ζωή της γίνεται κόλαση αφού θεωρείται ύποπτη και οι αρχές ασχολούνται μαζί της.

Μπορεί η επιτυχημένη σειρά να ολοκληρώνει σιγά σιγά την πρώτη της σεζόν, όμως όπως φαίνεται οι εξελίξεις και τα αναπάντεχα γεγονότα δεν θα λείψουν από το δεύτερο κύκλο ξεκινώντας μάλιστα από την Αθηνά, της οποίας το μέλλον εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη.

Όταν τα αποτελέσματα του τεστ DNA δείχνουν ότι δεν υπήρχε συγγένεια ανάμεσα στην Αθηνά και τον Δημήτρη, εκείνη κατηγορείται για τη δολοφονία του και οδηγείται στην αστυνομία. Όλοι στη Μάνη μένουν έκπληκτοι και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έκρυβε τόσο καιρό η Αθηνά. Και όταν όλα αποκαλύπτονται η ερωτική σχέση που είχε με τον υποτιθέμενο γιο της γίνεται ο εφιάλτης της.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα