Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η εντολή του Ισίδωρου που δεν περίμενε η Αντιγόνη!

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Ο Ισίδωρος μαθαίνει για το «χαμένο» παιδί της Αντιγόνης και γίνεται έξαλλος. Ισίδωρος και Αντιγόνη θα έχουν έναν πολύ έντονο διάλογο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, την καλεί στο σπίτι του, θέλοντας να μιλήσουν για το «ένοχο» παρελθόν της.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η εντολή του Ισίδωρου που δεν περίμενε η Αντιγόνη!

Δυστυχώς, η Αντιγόνη δεν είναι προετοιμασμένη. Δε φανταζόταν ποτέ πως η οικογένεια της θα έβαζε ντετέκτιβ, για να την παρακολουθήσει. Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί και από τις δύο πλευρές. Όσο κι αν προσπαθεί να δικαιολογηθεί, είναι μάταιο. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος δε δέχονται κουβέντα από την Αντιγόνη. Δε θέλουν να ακούσουν όσα έχει να τους πει, δε θέλουν να ανοίξουν την αγκαλιά τους για εκείνη.

Μάλιστα, ο Ισίδωρος δίνει άμεσα εντολή να βρεθεί το παιδί της Αντιγόνης. Θέλει να ανακαλύψει που βρίσκεται, και να γνωρίσει το εγγόνι του. Χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, ο Βρεττάκος ξεκινά τις απαραίτητες διαδικασίες, για τον εντοπισμό του, βάζοντας -ξανά- ντετέκτιβ. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη παλεύει να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια. Πλέον, η αλήθεια έχει έρθει στο φως και αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ. Η Ιουλία και η Μυρτάλη τρέχουν στο πλευρό της, θέλοντας να την παρηγορήσουν. Η Αντιγόνη βυθίζεται στην θλίψη, νομίζοντας πως τώρα που βρήκε την οικογένειά της, θα την χάσει οριστικά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα