Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Ελένη παίρνει το αίμα της πίσω!

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Μπορεί η Αρετή να έκανε αυτό που ήθελε αλλά για την ίδια τίποτα δεν είναι αρκετό. Μια επίσκεψη στην ταβέρνα της Ελένης θα έχει απρόσμενη εξέλιξη. Η Αρετή έβαλε για ακόμα μια φορά το χέρι της και έφερε αλλαγές στη ζωή του γιού της. Η Ελένη όμως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και και θα στριμώξει για τα καλά την Αρετή.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Ελένη παίρνει το αίμα της πίσω!

Ο Στέφανος και η Ελένη χώρισαν όμως το μένος της Αρετής δεν σταματάει. Η τελευταία επισκέπτεται την Ελένη στην ταβέρνα της, με σκοπό να της επιτεθεί ξανά. Ο λογος; Επειδή έβαζε λόγια στον Στέφανο και δημιουργούσε προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση. Η Ελένη όμως θα δείξει τον δυναμισμό της, περνώντας στην αντεπίθεση.

Όχι απλά δεν θα απολογηθεί στην Αρετή αλλά θα περάσει στην αντεπίθεση. Θα υψώσει ‘ανάστημα΄ μπροστά της και θα την βάλει στη θέση της. Η Αρετή, που δεν είναι συνηθισμένη σε κάτι τέτοια θα ξαφνιαστεί. Μια μεγάλη κόντρα μόλις ξεκίνησε.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα