Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω δίνει ρεσιτάλ

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος και η Αρετή μαλακώνουν απέναντι στην Βασιλική, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει την Αρεόπολη.

Κι αυτό διότι η Μέλπω με δική της πρωτοβουλία εμφανίζεται ξανά στη Μάνη, φέρνοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον Λυκούργο. Μάλιστα, αυτή τη φορά εισβάλλει στο σπίτι του, φωνάζοντας πως είναι και δικό της!

Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να τη διώξει, συνειδητοποιεί πως αδίκως τα έχει βάλει με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Η ίδια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω, για κανέναν λόγο.

Έτσι, ο Λυκούργος ψάχνει τρόπο να πει στην Χάιδω την αλήθεια, σχετικά με την παραμονή της πρώην του στο σπίτι. Γνωρίζει πως αυτό θα εξοργίσει την αγαπημένη του, με την αντίδρασή της να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη σχέση τους.

serfare.com

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα