Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή τσακώνεται ακόμη και με την Χρυσούλα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος την αποχαιρετά, με αποτέλεσμα εκείνη να μη μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα νεύρα της. Η Αρετή ξεπερνάει κάθε όριο και ξεσπάει ακόμη και στην Χρυσούλα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή τσακώνεται ακόμη και με την Χρυσούλα

Κυκλοφορεί στη Μάνη και τσακώνεται με όλους. Κανείς δε μπορεί να την ηρεμήσει κι έτσι της γυρίζουν την πλάτη. Ακόμη και η Αναστασία έρχεται αντιμέτωπη μαζί της, με το ξέσπασμα να είναι τεράστιο. Η Αρετή τσακώνεται ακόμη και με την Χρυσούλα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όλοι προσπαθούν να την παρηγορήσουν για την απόφαση του γιου της να φύγει, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Η Ασπασία παλεύει να της συμπαρασταθεί, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δημοσθένης ενοχλείται πολύ από τη στάση της Αρετής και ζητάει από τη σύζυγό του να κόψει τα “πολλά” “πολλά”. Ο έλεγχος έχει χαθεί και η Αρετή δεν είναι η ίδια. Ο γάμος της κόρης της πλησιάζει και η οργή της “φουσκώνει” όλο και περισσότερο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα