Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αρετή τα παίρνει όλα – Μεγάλη ήττα για τον Στάθη!

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Οι ένορκοι είδαν στο πρόσωπο της Αρετής τη δυστυχία, την απόγνωση μίας πληγωμένης συζύγου. Άλλωστε, τα λάθη του Στάθη Καπερνάρου ήταν απανωτά και αξέχαστα. Εξαιτίας του η Αρετή κινδύνευσε να μη περπατήσει ξανά…

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αρετή τα παίρνει όλα – Μεγάλη ήττα για τον Στάθη!

Όλα αυτά τα χρησιμοποιεί στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα οι ένορκοι να δικαιώνουν την Αρετή, στην γη της ελιάς. Όλη η περιουσία περνάει στα χέρια της και η χαρά της είναι τεράστια. Ο Στάθης είναι καταρρακωμένος, σκεπτόμενος τόσο το μέλλον του, όσο και την κόρη του, την Βασιλική.

Η Αρετή κατάφερε να τα πάρει όλα στο δικαστήριο, αφήνοντας πατέρα και κόρη απένταρους, στην γη της ελιάς. Η Αρετή και ο Στέφανος παρουσιάστηκαν ως θύματα στη δίκη, κατηγορώντας τον Στάθη Καπερνάρο για τα λάθη του.

Ο Στάθης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να μην επιτεθεί στην πρώην σύζυγό του. Εκείνη, συνεχίζει να είναι επιθετική απέναντί του. Ο Στάθης μαζεύει τα κομμάτια του και αποχωρεί με κατεβασμένο το κεφάλι, έχοντας χάσει μία μάχη και όχι όλο τον πόλεμο.

Η Αρετή, όχι μόνο αφήνει στο δρόμο την οικογένειά της, αλλά δε διστάζει, μάλιστα, να την χλευάσει. Αναφέρει στον Στάθη πως την είχε υποτιμήσει, πως ποτέ δε την σεβάστηκε, επομένως παίρνει ό,τι του αξίζει!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα