Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή δίνει την χαριστική βολή στον Στάθη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η οργή της δε σταματά πουθενά! Εξοργισμένη από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Σίγουρη πως για όλα φταίει ο Στάθης, η Αρετή του δίνει τη χαριστική της βολή, στην γη της ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή δίνει την χαριστική βολή στον Στάθη

Ο Στέφανος αποχαιρετά τον πατέρα του με δάκρυα στα μάτια. Ο Στάθης τον αγκαλιάζει σφιχτά και του δίνει την ευχή του. Χαίρεται που το παιδί του φεύγει μακριά από την αγκαλιά της μητέρας του κι ανοίγει τα φτερά του.

Ο Στάθης εκνευρίζεται με την Αρετή! Είναι σίγουρος πως το έκανε εκείνη, παρόλο που δε την έπιασε επ’ αυτοφώρω! Η φυγή του Στέφανου στο εξωτερικό, έχει κάνει την πρωταγωνίστρια να χάσει το μυαλό της. Θεωρεί πως όλα και όλοι της φταίνε…

Η Αρετή μαθαίνει για τις ευχές του Στάθη και ξεκινάει τις… κατάρες, στην γη της ελιάς. Εξοργισμένη, αρπάζει ένα μαχαίρι και βγαίνει στους δρόμους. Εντοπίζει την μηχανή του πρώην της και του σκάει τα λάστιχα, με μανία.

Αμέσως μετά, τα βάζει με την Χρυσούλα, η οποία δεν φρόντισε με τον “τρόπο” της να αποτρέψει το κακό. Ο Στάθης βρίσκει την Αρετή στο μαγαζί και της φωνάζει πως εάν του ξανά κάνει παρόμοια ζημιά, θα την οδηγήσει στην αστυνομία! Το πρώην ζευγάρι τσακώνεται άγρια και η Αρετή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο..

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα