Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αρετή χάνει τον πόλεμο! Τι της συνέβη;

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Στέφανος, σταδιακά, θα συνειδητοποιήσει πως δε κάνει καλό στην μητέρα του η τόση υποστήριξη. Με την βοήθεια της Ελένης, θα καταλάβει πως δε γίνεται να γεμίζει την ψυχή του με τόσο μίσος, δε του ταιριάζει. Φαίνεται πως η Αρετή θα χάσει ακόμη και τον μοναδικό της σύμμαχο. Η εκδικητική της μανία και ο θυμός της απέναντι σε πρώην σύζυγο και κόρη, θα την κάνουν να θολώσει, να μη καταλαβαίνει, πλέον, τι κάνει!

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αρετή χάνει τον πόλεμο! Τι της συνέβη;

Η Αρετή θα θελήσει να χωρίσει το ζευγάρι, με στόχο να κρατήσει τον γιο της δίπλα της. Ο Στέφανος θα αρχίσει να αισθάνεται καταπιεστικά. Οι καυγάδες ανάμεσα σε μητέρα και γιο θα ξεσπάσουν, με τον Στέφανο να κλείνει σύντομα την πόρτα πίσω του. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης και η Βασιλική θα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, με την Αρετή να χάνει τον πόλεμο. Τα κτήματα δε περνούν στο όνομά της, όπως θα ήθελε. Αντίθετα, μένουν στα χέρια του Στάθη, με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να μη μένουν στο δρόμο.

Ξαφνικά, η Αρετή μένει μόνη της. Όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη. Η ηρωίδα της σειράς χάνει το μυαλό της, δε μπορεί να πιστέψει πως στο τέλος όλοι την πρόδωσαν με αυτόν τον τρόπο. Αυτές οι σκέψεις θα την κάνουν να αλλάξει, να αναθεωρήσει.

Μετά από αρκετά επεισόδια, οι τηλεθεατές θα δουν την Αρετή να αλλάζει. Θα είναι, όμως, πραγματική αυτή η αλλαγή ή όλα είναι ένα σχέδιο ξανά;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα