Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η απόφαση του Ιάκωβου να φύγει τσακίζει τον Λυκούργο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όπως όλα δείχνουν, ο δικηγόρος της Μάνης αποφασίζει να αναλάβει ξανά δράση στον χώρο της νομικής, ανοίγοντας το δικό του γραφείο. Στόχος του είναι να χρησιμοποιεί την δικηγορική του ταυτότητα κι επίσημα, βοηθώντας όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η απόφαση του Ιάκωβου να φύγει τσακίζει τον Λυκούργο

Ένας αγαπημένος χαρακτήρας που έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των τηλεθεατών. Ένας άνθρωπος που μάχεται για το καλό και το δίκαιο των συμπολιτών του. Το τέλος στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” πλησιάζει και ο Λυκούργος αναμένεται να περάσει αρκετές δυσκολίες, στα επόμενα επεισόδια.

Η Χάιδω στέκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του επιθυμία. Μετά την περιπέτεια που πέρασαν ο Φίλιππος και η μικρή Στέλλα, η Χάιδω και ο Λυκούργος αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Λίγο πριν το τέλος, ο Λυκούργος θα ταλαιπωρηθεί αρκετά, στην γη της ελιάς. Η απόφαση του Ιάκωβου να φύγει θα τον τσακίσει, με αποτέλεσμα να χάνει τον έλεγχο. Η Χάιδω θα τον παρηγορήσει, όμως εκείνος θα είναι φανερά θλιμμένος από αυτή την απώλεια.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Αρεόπολη, σαν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους θα είναι μεγάλος και θα περάσει από 40 κύματα.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Λυκούργος θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ψυχολογικά, όμως σύντομα θα βρει το κουράγιο, για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα