Η Γη της Ελιάς spoiler: Γεμάτος σασπένς – σκληρό έγκλημα και νέους έρωτες ο δεύτερος κύκλος

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μετά τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, ξεκινούν τα προβλήματα για όλους τους πρωταγωνιστές. Ο Κουράκος οδηγεί στη φυλακή την Αθηνά, η οποία καταρρέει. Δεν έχει διαπράξει τον φόνο του Δημήτρη και παλεύει να αποδείξει πως είναι αθώα, χωρίς αποτέλεσμα. Όλη η οικογένεια βρίσκεται σε τεράστιο σοκ. Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν τις απάτες τους, όσο κι αν ο δεύτερος παραπονιέται. Δε θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και ζητάει από τον Δημοσθένη να τον απαλλάξει. Μάταια, όμως. Οι ετοιμασίες για τη δεύτερη σεζόν έχουν ξεκινήσει, με την αγαπημένη μας σειρά να επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Γεμάτος σασπένς – σκληρό έγκλημα και νέους έρωτες ο δεύτερος κύκλος

Η δεύτερη σεζόν στην γη της ελιάς έρχεται γεμάτη έντονο σασπένς και σκληρό έγκλημα. Ο Δημοσθένης δεν εμφανίστηκε τυχαία στη Μάνη. Θα ταράξει τις ισορροπίες, θα σκορπίσει τον τρόμο και θα μπλέξει τους πρωταγωνιστές στις απάτες του, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Πολλοί θα αλλάξουν συμπεριφορά, άλλοι θα γίνουν καλοί κι άλλοι.. εκνευριστικοί! Ο Δημοσθένης θα φροντίσει να έχει κοντά του τον Κουράκο, για να μπορεί να κινείται με άνεση.

Όπως όλα δείχνουν, νέοι έρωτες και ερωτικά τρίγωνα έρχονται τη νέα σεζόν. Η Ιουλία και ο Κουράκος αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σε αντίθεση με τον Στάθη και την Εύα που συγκατοικούν! Η Μυρτάλη και ο Αλέξης συνάπτουν μία σχέση επικίνδυνη, με πολλές επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους. Ο Αλέξης παραδίνεται στον έρωτά του, την ίδια στιγμή που η Μυρτάλη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει που έχει μπλέξει. Ο Θανάσης μένει μόνιμα στη Μάνη και φροντίζει να αναστατώσει τη ζωή, τόσο της Αρετής, όσο και της Αναστασίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα