Η Γη της Ελιάς spoiler: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Στέφανου και Ελένης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μπορεί η Αρετή να κάνει τα πάντα, για να αποτρέψει τον γιο της να ξενιτευτεί, εκείνος όμως, έχει πάρει την μεγάλη απόφαση. Ο Στέφανος και η Ελένη ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους στην Ισπανία, αφήνοντας πίσω τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Στέφανος πετάει στα σύννεφα που τον δέχτηκαν στο πανεπιστήμιο που ήθελε τόσο. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη, η οποία θα αναλάβει μία πολύ μεγάλη και κερδοφόρα δουλειά.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Στέφανου και Ελένης

Πράγματι, οι δύο χαρακτήρες θα μας αποχαιρετήσουν στο τέλος της σεζόν. Ο Στέφανος και η Ελένη θα φύγουν στην Ισπανία οριστικά, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω τους. Θα είναι, όμως, μόνιμο αυτό το ταξίδι; Η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές! Τελευταία spoilers θέλουν τον Στέφανο να επιστρέφει στα μισά της δεύτερης σεζόν, έχοντας χωρίσει οριστικά με την Ελένη. Άλλα Spoilers αναφέρουν πως οι δυο τους δε θα επιστέψουν ξανά στη σειρά.

Όπως και να έχει, αναφορές θα γίνονται τακτικά στον Στέφανο Καπερνάρο, καθώς θα κρατά επαφή τόσο με την αδελφή του, όσο και με τον πατέρα του. Τηλεφωνικές κλήσεις και “χαιρετισμοί” θα υπενθυμίζουν στους τηλεθεατές την ύπαρξή του. Μένει να δούμε εάν θα επιστρέψει όντως, ή εάν ο χαρακτήρας αυτός μείνει μόνο στα τηλέφωνα!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα