Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ένα τεστ εγκυμοσύνης τα αλλάζει όλα!

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Ευτυχία θα έρθει αντιμέτωπη με μία αρκετά δύσκολη κατάσταση, στην γη της ελιάς. Η ίδια παλεύει να σταθεί στα πόδια της, να κοιτάξει τη δουλειά και το σπίτι της, απομακρύνοντας τον Αποστόλη από τη ζωή της. Ένα σοκαριστικό νέο θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα η ηρωίδα της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ένα τεστ εγκυμοσύνης τα αλλάζει όλα!

Η Ευτυχία, ενώ θα μπορούσε να τον συγχωρέσει και να γυρίσει στο πλευρό του, επέλεξε να παραμείνει απόμακρη, στην γη της ελιάς. Μέσα της έχει σβήσει αυτό το πάθος που την κρατούσε πλάι στον Αποστόλη.

Βέβαια, δεν είναι όλα τόσο απλά. Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ξανά, έχοντας διώξει οριστικά την Σοφία από τη ζωή του. Η νεαρή εργάτρια πληγώθηκε από τη στάση του κι εγκατέλειψε το ελαιοτριβείο.

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον νεαρό να αφήσει πίσω του την Ευτυχία, συνεχίζοντας τη ζωή του. Έτσι, λοιπόν, ο Αποστόλης αποφασίζει να κλείσει οριστικά την πόρτα, αφήνοντας την αγαπημένη του να ζήσει τη ζωή της.

Ένα τεστ εγκυμοσύνης θα είναι αρκετό για να τα αλλάξει όλα. Η Ευτυχία συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος, πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί που τόσο πολύ ποθεί. Μόνο που… η οικογένεια που πάντα ήθελε να φτιάξει στο πλευρό του Αποστόλη, έχει διαλυθεί.

Θα μιλήσει στον πρώην της, ή θα αντιμετωπίσει μόνη της αυτή την κατάσταση, μακριά από όλους; Θα μάθει ο Αποστόλης την πικρή αλήθεια;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα