Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα τέλος γεμάτο πόνο για τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν είναι καθοδόν και δεν υπόσχεται happy end για όλους τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι θα περάσουν πολλές δυσκολίες, αφήνοντάς μας με ερωτηματικά για τη νέα σεζόν. Ο Γιώργης και η Ιουλία θα περάσουν ίσως μία από τις μεγαλύτερης κρίσεις. Οι προσπάθειες να κάνουν παιδί, αποδεικνύονται μάταιες. Η Ιουλία δε μπορεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργη, γεγονός που την οδηγεί σε απόγνωση. Ένα τέλος γεμάτο πόνο κι απογοήτευση περιμένει τον Γιώργη Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα τέλος γεμάτο πόνο για τον Κουράκο

Του ανακοινώνει ότι δε θα συνεχίσει να προσπαθεί άλλο, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να συνειδητοποιεί πως το όνειρό του να κάνει οικογένεια, καταρρέει. Δε θα καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί που τόσο ήθελε. Οι τσακωμοί ξεσπούν. Η Ιουλία του ανακοινώνει πως θέλει χρόνο να σκεφτεί και φεύγει από το σπίτι του. Στο μεταξύ, οι τυχαίες συναντήσεις της με τον Στάθη, εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τον Γιώργη.

Έτσι λοιπόν, το τέλος για τον Κουράκο στην πρώτη σεζόν της σειράς, δε θα είναι καλό. Εκτός από την Ιουλία, ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο να κατακτήσει τη Μάνη, κάνοντας τις αρχές να “μπερδευτούν”. Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα