Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χειροπέδες στον Αλέξη! Ήρθε η ώρα του;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τρομοκρατημένη από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντί της, καθώς σε ένα ξέσπασμα του την μπερδεύει με τη Μυρτάλη, η Ελένη τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση! Ο νεαρός οδηγείται στο Τμήμα και ανακρίνεται από τον Κουράκο. Στο μεταξύ, μετά το φοβερό ατύχημα, ο Φίλιππος αρχίζει να συνέρχεται, το μωρό όμως είναι ακόμα σε σοβαρή κατάσταση. Η Βασιλική μάλιστα τον κατηγορεί για αμέλεια και του φέρεται ψυχρά.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χειροπέδες στον Αλέξη! Ήρθε η ώρα του;

Ο Φίλιππος και το μωρό εμπλέκονται σε ένα φοβερό τροχαίο. Τους χτυπά αμάξι και οδηγούνται, στο νοσοκομείο, με τη ζωή τους κυριολεκτικά να κρέμεται από μια κλωστή. Η Χάιδω και η Βασιλική δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η τραγωδία τους χτύπησε την πόρτα! Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες, γιατί ενώ ο Φίλιππος σιγά σιγά φαίνεται ότι διέφυγε τον κίνδυνο, το παιδί τους βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση. Η Βασιλική με τη Χάιδω δεν έχουν φύγει ούτε μια στιγμή από το νοσοκομείο, παρά τις πιέσεις που δέχονται από τον Στάθη και τον Λυκούργο να πάνε σπίτι για να ξεκουραστούν.

Υστερα από παρότρυνση της Μαργαρίτας, ο Αλέξης πηγαίνει επίσης στο νοσοκομείο, αλλά την ίδια στιγμή εκεί βρίσκεται και η Μυρτάλη. Εκείνη, μόλις τον βλέπει, παγώνει και φεύγει σαν κυνηγημένη. Ο Αλέξης την ακολουθεί και δείχνει να μην καταλαβαίνει για ποιον λόγο τον φοβάται και τον αποφεύγει. Παρά τα όσα τους χωρίζουν, σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή ο Στέφανος και η Αρετή αποφασίζουν να πάνε στην κλινική για να σταθούν στη Βασιλική. Εκείνη όμως τους διώχνει έξαλλη. Δεν θέλει πια καμία επαφή μαζί τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα