Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτός είναι ο τρόπος που θα έρθουν κοντά Ιάκωβο και Αθηνά

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ιάκωβος είναι τρελά γοητευμένος με την Αθηνά. Η γυναίκα πλέον είναι ελεύθερη κι ωραία παρόλο που την πολιορκεί κατά διαστήματα ο πρώην της, ο Δημήτρης. Η Αθηνά ένιωσε πράγματα για τον Ιάκωβο. Είχε πολύ καιρό να αισθανθεί έτσι, αλλά οι αντιδράσεις των γύρω του ήταν αρκετές για να τους απομακρύνει. Σύντομα, όμως, ο Ιάκωβος κι η Αθηνά θα έρθουν ξανά κοντά.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτός είναι ο τρόπος που θα έρθουν κοντά Ιάκωβο και Αθηνά

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να καταπιέσει τα συναισθήματά του για την Αθηνά, αλλά σύντομα οι δυο τους θα έρθουν κοντά. Οι δυο τους είχαν χωρίσει ύστερα από κοινή τους απόφαση κι αφού τους έψαλε για τα καλά ο Ισίδωρος.

Αφορμή φυσικά θα αποτελέσει η βοήθεια της Αθηνάς στη Μυρτάλη. Η νεαρή κοπέλα παλεύει να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται. Ο Ισίδωρος της πήρε μέσα από τα χέρια της την περιουσία και τώρα τον στριμώχνει και απαιτεί όχι το 50%, αλλά το 51% και ότι συνεπάγεται στην διοίκηση της επιχείρησης. Ο Ισίδωρος αρνείται, αλλά η Αθηνά αποφασίζει να δώσει το 1% από το δικό της ποσοστό. Με αυτήν την κίνηση, ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πόσο αγνή καρδιά έχει η Αθηνά και πόσο γοητευτική είναι.

Παλεύει να κρατηθεί μακριά της, αλλά το πάθος που καίει μέσα τους θα τους φέρει κοντά. Το μοιραίο δε θα αργήσει να συμβεί και δύσκολα θα μπορέσουν να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα