Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το όνομα του μωρού

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική από τη πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό τους είχε αποφασίσει μαζί με τον Φίλιππο να του δώσουν το όνομα Στέλλα (όπως λέγανε και την αδικοχαμένη αδελφή του Φίλιππου), γεγονός που είχε συγκινήσει ιδιαίτερα και τη Χάιδω. Μάλιστα τη μητέρα του Φίλιππου, την είδαμε να λέει με δάκρυα στα μάτια πως στο πρόσωπο της εγγονής της θα έβλεπε και την πολυαγαπημένη κόρη της που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το όνομα του μωρού

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ο Φίλιππος με την Βασιλική διανύουν την καλύτερη τους περίοδο. Ευτυχισμένοι όσο ποτέ ετοιμάζονται για την ημέρα του γάμου τους αλλά και της βάφτισης του παιδιού τους.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιπέτειας του σοβαρού τραυματισμού της μικρής η Βασιλική κάποια στιγμή -όπως θα θυμούνται οι «φαν» της σειράς είχε κάνει τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σύμη. Το τάμα έκανε το θαύμα του, η μικρή έγινε τελείως καλά και η Βασιλική αποφασίζει να της δώσει δύο ονόματα. Αυτό της Στέλλας και της Μιχαέλας. Ο Φίλιππος συμφωνεί με τη γυναίκα του και προετοιμάζονται ολοταχώς για την πιο μεγάλη μέρα της ζωής τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα