Η γη της ελιάς: O Μιχάλης Οικονομέας ερωτεύεται παράφορα και «πατάει» τις κόκκινες γραμμές

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς» έρχεται μέσα στο Σεπτέμβρη με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Η συνέχεια της ιστορίας θα καθηλώσει για άλλη μια τηλεοπτική χρονιά. Πολλοί είναι οι καινούργιοι ήρωες και ένας από αυτούς είναι ο Μιχάλης Οικονομέας όπως θα δείτε στο .

Μιχάλης Οικονομέας (Φοίβος Μαρκιανός): Φιλόδοξος, έντιμος και αυστηρός επαγγελματίας ταγμένος στο καθήκον, στους νόμους, στους κανόνες της ηθικής. Στην προσωπική του ζωή, όμως, είναι χαλαρός, έχει χιούμορ και πολλά χόμπι. Βάζει την αυστηρότητα στην άκρη και μεταμορφώνεται σε έναν πολύ γοητευτικό άνδρα. Στη δίκη της Αθηνάς θα είναι «καταπέλτης», σκληρός και απόλυτος. Αργότερα, θα μετακομίσει στην Αρεόπολη από τη Σπάρτη όπου έμενε. Θα κάνει φίλους αλλά και εχθρούς. Θα ερωτευτεί παράφορα και θα τολμήσει να «πατήσει» τις κόκκινες γραμμές του. Θα μπλεχτεί σε μία σχέση η οποία θα ανατρέψει τα «πιστεύω» του. Ό,τι θεωρούσε απαγορευτικό και αδιανόητο μέχρι χθες, πλέον θα του φαντάζει απίστευτα ελκυστικό.

Η γη της ελιάς: Ο σκοτεινός ρόλος της Βαγγελιώς που θα είναι στο ίδιο κελί με την Αθηνά

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα