Η Γη της Ελιάς: Η αποχώριση του Ιάκωβου θα έχει δάκρυα!

Η Γη της Ελιάς: Ο αγαπημένος μας αυτός χαρακτήρας, θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αφήνοντας ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, το τέλος του Ιάκωβου θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Πράγματι, ο Ιάκωβος ήρθε στη σειρά, για να βάλει σε τάξη τους Βρεττάκους. Τα έβαλε με όλους όσους υποστήριξαν την αδικία και το συμφέρον τους, αγκάλιασε την αγαπημένη του ανιψιά και ερωτεύτηκε παράφορα την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Η αποχώριση του Ιάκωβου θα έχει δάκρυα!

Το ειδύλλιο αυτό θα συνεχιστεί κανονικά, με την Αθηνά να αφήνεται στα συναισθήματά της. Ο έρωτας τους θα φουντώσει και οι δυο τους θα αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα δουν την Αθηνά ευτυχισμένη, στο πλευρό του αγαπημένου της. Μόνο που, τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν όπως θα ήθελαν οι δυο τους. Ο φόβος πως η σχέση τους θα αποκαλυφθεί και η έννοια μιας πιθανής “κατακραυγής” από τους Μανιάτες συντοπίτες τους, βάζουν σε σκέψεις το ζευγάρι. Η Αθηνά, σταδιακά, θα αρχίσει να μην αντέχει άλλο αυτό το κρυφτό.

Ο Ιάκωβος, θέλοντας να την βλέπει χαμογελαστή κι ευτυχισμένη, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει οριστικά από το πλευρό της.  Ο πρωταγωνιστής θα φύγει στην Ισπανία, αφήνοντας την Αθηνά ελεύθερη, χωρίς έγνοιες και φόβους. Η απόφαση αυτή θα τσακίσει την ηρωίδα, όμως θα καταλάβει πως ήταν το σωστό. Ο Ιάκωβος δε θα επιστρέψει στη Μάνη, θα παραμείνει στην Ισπανία, αναλαμβάνοντας ξανά τις επιχειρήσεις του. Η δεύτερη σεζόν δεν συμπεριλαμβάνει τον ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη στο καστ.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα