Η γη της ελιάς: Η απίστευτη αντίδραση της Μυρτάλη όταν ο Ισίδωρος αποφασίζει να δώσει το 50% της περιουσίας

Θρίλερ με την περιουσία των Βρεττάκων στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς». Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως ο Ισίδωρος παίρνει την απόφαση να κάνει μία κίνηση που τη θεωρεί δίκαια. Δείτε στο www. τις εξελίξεις.

«Έχουμε δει την πλαστογράφηση της διαθήκης, έχουμε δει τις εξελίξεις με το θέμα αυτό. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που θεωρεί δίκαια – να δώσει το 50% της περιουσίας στη Μυρτάλη. Το έχει συζυτήσει με τον Μάνο και γι’ αυτό το λόγο συγκαλεί οικογενειακό συμβούλιο και ανακοινώνει την απόφαση του». αυτά είπε ο Αλέξης Μίχας και συνέχισε «Η Μυρτάλη δε θα αποδεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση. Θα του ζητήσει συν ένα τις εκατό, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι το απόλυτο αφεντικό. Γίνετε έξαλλος ο Ισίδωρος, δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση και εκεί κάπου θα παρέμβει η Αθηνά που έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις και θα δούμε τι θα κάνει, τι κίνηση θα κάνει και πως θα ανατρέψει τα πράγματα.»

Στα επόμενα επεισόδια επίσης θα δούμε πως η Αναστασία βρίσκει τον Ισίδωρο αναίσθητο στο πάτωμα. Τα κουτσομπολιά στο καφενείο δίνουν και παίρνουν σχετικά με την εξέλιξη της δίκης του Φίλιππου. Διαβάστε τη συνέχεια.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα