Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Το παρελθόν του νέου χαρακτήρα αποκαλύπτεται

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο πρώην της Αναστασίας και σύντομα νυν της Αρετής, αναμένεται να φέρει μεγάλη σύγχυση στη Μάνη. Ένας νέος χαρακτήρας μπαίνει στην σειρά, και έρχεται να διχάσει τους πρωταγωνιστές. Ο Θανάσης κρύβει ένα αμαρτωλό παρελθόν.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Το παρελθόν του νέου χαρακτήρα αποκαλύπτεται

Το ψυχικό τραύμα της Αναστασίας είναι βαρύ. Ο άνθρωπος αυτός, ο Θανάσης, την πλήγωσε βαθιά και δε μπορεί να το ξεπεράσει. Λίγα χρόνια πριν, η Αναστασία τον είδε κι οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα. Ετοιμάζονταν να παντρευτούν, μέχρι που ο Θανάσης γνώρισε μια άλλη. Χωρίς να ενημερώσει κανέναν, την εγκατέλειψε στα σκαλιά της εκκλησίας, ντυμένη νύφη. Έφυγε με μία γυναίκα πλούσια, στην μακρινή Αυστραλία. Την παντρεύτηκε κι έζησε πλάι της μεγάλη ζωή.

Το παρελθόν του Θανάση είναι αμαρτωλό κι έντονο, γεγονός που θα βάλει σε σκέψεις πολλούς πρωταγωνιστές. Ο εκρηκτικός αυτός χαρακτήρας θα ταράξει τις ισορροπίες και θα προκαλέσει την οργή πολλών. Η Αναστασία θα θυμηθεί τα παλιά, ενώ η Αρετή θα θαμπωθεί και θα πέσει στην αγκαλιά του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα