Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Σκηνικό άνευ προηγουμένου στην δίκη!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η οικογένεια Καπερνάρου είναι χωρισμένη στα δύο και η Βασιλική οδηγεί την κατάσταση στα άκρα με την στάση της. Η δίκη της χρονιάς είναι γεγονός.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Σκηνικό άνευ προηγουμένου στην δίκη!

Η Αρετή φαίνεται πως συγκινεί τους ενόρκους και παίρνει αυτό που θέλει. Στάθης και Βασιλική καταλήγουν στους… πέντε δρόμους! Πριν συμβούν όλα αυτά όμως, τα σκηνικά που διαδραματίζονται στην δίκη είναι άνευ προηγουμένου. Η Βασιλική καταθέτει υπέρ του πατέρα της, χωρίς να αφήσει την παραμικρή χαραμάδα ανοικτή για την μητέρα της, την οποία ‘στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο’. Η Αρετή δεν πιστεύει ότι η ίδια της η κόρη, την απαρνείται εντελώς και περνά στην αντεπίθεση.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της, ξεσπά ενάντια στη Βασιλική, μέσα στο δικαστήριο. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, εκδηλώνει το θυμό και την αγανάκτηση της προς στην μικρή, η οποία όμως παραμένει σταθερά στο πλευρό του πατέρα της. Η ένταση θα προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση των ενόρκων ούτως ώστε να συνεχιστεί ομαλά η δίκη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα