Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Σε σοκ η Μαργαρίτα! Έτσι θα βρει τον Αλέξη…

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Μετά τη σύλληψη του νεαρού, η σχέση μητέρας και γιου περνάει κρίση. Ο Αλέξης πηγαίνει στο τμήμα και τονίζει πως η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του και πως ποτέ δε της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Σε σοκ η Μαργαρίτα! Έτσι θα βρει τον Αλέξη…

Ένα γεγονός θα αλλάξει ριζικά τις ζωές των πρωταγωνιστών. Μία κίνηση θα είναι αρκετή, για να σκορπίσει ξανά τον τρόμο στη Μάνη. Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης θα βρεθούν για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι.

Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη από όσα ακούει, ξεσπάει στον Αλέξη, τονίζοντάς του πως δεν είναι καλά! Εκείνος, βαθιά πληγωμένος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα του ίσως έχει δίκιο, ίσως το μυαλό του έχει αρχίσει να τον εγκαταλείπει, ο Αλέξης θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, θέλοντας να απαλλάξει την Μαργαρίτα από την παρουσία του. Η Μαργαρίτα θα επιστρέψει στο σπίτι και θα βρει τον γιο της αιμόφυρτο στο πάτωμα. Μία κραυγή πόνου θα ηχήσει μέσα από το είναι της. Αμέσως, θα τον πάει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δείχνουν αισιόδοξοι για το μέλλον του νεαρού. Ο Αλέξης σώζεται από θαύμα και το χαμόγελο επιστρέφει ξανά για την Μαργαρίτα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα