Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο παραλογισμός του Στάθη δημιουργει προβλήματα!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η κατάσταση στους Καπερνάρους είναι έκρυθμη. Τόσο ο Στάθης, όσο και η Βασιλική αναζητούν τρόπους, για να γλιτώσουν από τα “νύχια” της Αρετής. Η Εύα παλεύει με κάθε τρόπο να τον ηρεμήσει, όμως ο Στάθης σκέφτεται διαρκώς την Αρετή.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο παραλογισμός του Στάθη δημιουργει προβλήματα!

Εκείνη, μαζί με τον γιο της, ετοιμάζει το δικό της χτύπημα. Έχει σκοπό να πάρει με το μέρος της τους ενόρκους, να μην επιτρέψει στον σύζυγό της να κρατήσει στα χέρια του περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.

Η Εύα σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Ο Στάθης αισθάνεται περίεργα με αυτή την σκέψη. Από τη μία πλευρά είναι δεμένος μαζί της, όμως όχι απόλυτα ερωτευμένος. Έτσι, όσο η Εύα μάχεται να τον κρατήσει στην αγκαλιά της, τόσο ο Στάθης παρασύρεται από τις αρνητικές του σκέψεις για την Αρετή. Ο φόβος πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα, δεν αφήνει σε ησυχία πατέρα και κόρη.

Η μόνη λύση για να καταφέρει η Εύα να συνετίσει τον αγαπημένο της, είναι να μείνει στην Αρεόπολη μόνιμα. Συζητάει με τον αδελφό της, ζητώντας τη γνώμη του. Είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει όλα για τον Στάθη. Εκείνος;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα