Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Λεωνίδας φοβάται για το μέλλον του – Εγκαταλείπει την Άννα

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το θερμοκήπιο που με τόσο κόπο έφτιαχναν η Άννα και ο Λεωνίδας, καταστράφηκε στην γη της ελιάς.Αυτή η ατυχία θα φέρει εντάσεις στους δύο αγαπημένους χαρακτήρες. Ο Λεωνίδας θα αγανακτήσει, θα ζητήσει από την Άννα να πουλήσουν το θερμοκήπιο, μήπως πάρουν κάποια χρήματα πίσω. Η επένδυση αυτή τους στοίχισε αρκετά και τώρα είναι και οι δύο χωρίς δουλειά και λεφτά.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Λεωνίδας φοβάται για το μέλλον του – Εγκαταλείπει την Άννα

Παρά τις προειδοποιήσεις της Μαργαρίτας και του Φίλιππου, το ζευγάρι δεν πρόλαβε να σώσει τις καλλιέργειες. Μία ασθένεια τα διέλυσε όλα, μέσα σε μια στιγμή.

Η Άννα αρνείται να πετάξει στον κάδο τα όνειρά της. Επιμένει στο έργο του θερμοκηπίου, παρόλο που αυτό είναι διαλυμένο. Του ξεκαθαρίζει πως θα το φτιάξουν από την αρχή και όλα θα πάνε καλά.

Ο Λεωνίδας δεν πείθεται από όσα του λέει η αγαπημένη του και αποφασίζει να εγκαταλείψει το θερμοκήπιο, στην γη της ελιάς. Φοβάται πολύ για το μέλλον του στη Μάνη, καθώς ήδη βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Έτσι, ρίχνει τον εγωισμό του και πηγαίνει στον Μάνο, ζητώντας του ξανά δουλειά. Η Άννα γίνεται έξαλλη με τη στάση του συντρόφου της. Ο Λεωνίδας επιστρέφει στους Βρεττάκους, θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή που είχε, πριν το θερμοκήπιο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα