Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει από την Μάνη!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Οι δυο τους αποφάσισαν να είναι μαζί, μία ανατροπή θα διχάσει ξανά το ζευγάρι. Η Αθηνά λέει το μεγάλο ναι στον αγαπημένο της και ξεκινά τα νυχτοπερπατήματα. Λέει διαρκώς ψέματα στην Αναστασία, για να κρυφτεί.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει από την Μάνη!

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα αφήσει πίσω του πόνο και δάκρυα… Ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει στην Ισπανία, εγκαταλείποντας την Αθηνά, στην γη της ελιάς.

Μόνο που τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Η Αναστασία υποψιάζεται το ζευγάρι, ενώ σύντομα κοντά στην αλήθεια θα φτάσει και η Ιουλία. Ο Ιάκωβος αντιλαμβάνεται πως βάζει σε κίνδυνο τη γυναίκα που αγαπά.

Δεν αντέχει να την βλέπει να αγχώνεται διαρκώς, φοβάται πως της κάνει κακό με το να την πιέζει να συναντιούνται κρυφά. Έτσι, ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει στην Ισπανία, αφήνοντας την Αθηνά μόνη της, στην γη της ελιάς. Δεν ενημερώνει κανέναν και όλα δείχνουν πως την εγκατέλειψε.

Η Αθηνά καταρρέει, καθώς νιώθει πως την πρόδωσαν για ακόμη μια φορά. Ο κόσμος της διαλύεται και δε μπορεί να πιστέψει πως ο Ιάκωβος της έπαιξε τέτοιο παιχνίδι.

Βέβαια κάποια στιγμή ο Βρεττάκος δεν αντέχει άλλο να της κρύβει την αλήθεια και αποφασίζει να της μιλήσει. Θα καταφέρει άραγε η Αθηνά να τον συγχωρήσει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα