Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Φίλιππος συνέρχεται – Το ζευγάρι διχάζεται ξανά!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η Βασιλική και η Χάιδω τρέχουν στο σημείο αυτό, διαλυμένες. Ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω σε πατέρα και κόρη, την ώρα που απολάμβαναν την βόλτα τους.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Φίλιππος συνέρχεται Το ζευγάρι διχάζεται ξανά!

Ένα φρικτό ατύχημα θα σταθεί η αφορμή, για να ανατραπούν όλα. Το αγαπημένο μας ζευγάρι θα διχαστεί και οι δύο οικογένειες θα ενωθούν… Ο Φίλιππος και το μωρό οδηγούνται στο νοσοκομείο, ύστερα από μία σφοδρή σύγκρουση με ένα αμάξι, στην γη της ελιάς.

Ο Φίλιππος θα καταφέρει να συνέλθει γρήγορα, στην γη της ελιάς, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο να του δίνουν εξιτήριο. Μόνο που, όταν ανοίξει τα μάτια του και μάθει την αλήθεια, ο κόσμος του θα διαλυθεί.

Η Βασιλική, συντετριμμένη, του λέει πως το μωρό βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πως η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Η Βασιλική θα προσπαθήσει να κάνει στην άκρη τον θυμό της, αγκαλιάζοντας ξανά τον σύζυγό της. Ο ένας θα προσπαθήσει να αντλήσει δύναμη από τον άλλον, την ίδια στιγμή που ο Στέφανος και η Αρετή θα βρουν την αφορμή να πλησιάσουν ξανά την Βασιλική.

Ο Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που έκανε άθελά του, στην αγαπημένη του οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα