Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Φίλιππος προειδοποιεί την Μαργαρίτα για την κατάσταση του Αλέξη!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Φίλιππος με την προτροπή της μητέρας του και της Μαργαρίτας αναπτύσσει μια φιλία με τον Αλέξη. Ενώ στην αρχή όλα πηγαίνουν καλά, στη πορεία ο Αλέξης αρχίζει να δείχνει άθελα του το διπλό πρόσωπο του σε σημείο τέτοιο που ο Φίλιππος τρομάζει.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Φίλιππος προειδοποιεί την Μαργαρίτα για την κατάσταση του Αλέξη!

Ο γιος της Χάιδως είναι μπροστά σε κάποιες ξαφνικές ψυχολογικές μεταπτώσεις του Αλέξη ακόμη και σε ξεσπάσματα του τελευταίου. Ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι ο γιος της Μαργαρίτας δεν είναι στα καλά του και χρίζει ιατρικής αντιμετώπισης.

Ο Φίλιππος μόλις συνέλθει από τον τραυματισμό του θα αναζητήσει τη Μαργαρίτα προκειμένου να της μιλήσει ανοιχτά για την περίπτωση του γιού της. Από το μυαλό του Φίλιππου αρχίζουν να περνάνε διάφορες σκέψεις όπως ότι ο Αλέξης είναι ικανός για το χειρότερο. Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στη Μαργαρίτα.

Αρχικά διστάζει αλλά στη συνέχεια βλέποντας τη κατάσταση του Αλέξη να χειροτερεύει επισκέπτεται τη Μαργαρίτα και της λέει τις σκέψεις του: «Κυρία Μαργαρίτα, ο Αλέξης φαίνεται να έχει κάτι που τον διαταράσσει ψυχικά και τον κάνει κάποιες φορές πολύ νευρικό. Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού για να τον βοηθήσει».

Η Μαργαρίτα από τη πλευρά της μόλις ακούει τα λόγια του Φίλιππου καταλαβαίνει ότι η ψυχική υγεία του παιδιού της βάλλεται και πάλι και είναι έτοιμη να λάβει τα μέτρα της.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα