Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Χρήστος έρχεται στην Μάνη γεμάτος μυστικά – Τι κρύβει;

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο ανιψιός του Λυκούργου έρχεται στην σειρά Η Γη της Ελιάς και φέρνει την απόλυτη ανατροπή, αφού το ένοχο παρελθόν του αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ έντονα στην συνέχεια της σειράς του Mega.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Χρήστος έρχεται στην Μάνη γεμάτος μυστικά – Τι κρύβει;

Ο χαρακτήρας του Χρήστου, ρόλο που θα έχει ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας θα είναι πρωταγωνιστικός, μετά την οριστική απόφαση της παραγωγής να ολοκληρωθεί ο ρόλος του Στέφανου, ρόλο που τον είχε ο ηθοποιός Λίαμ Άιρλαντ, αφού εδώ σας αποκαλύψαμε ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο καστ και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ο χαρακτήρας του νεαρού πρωταγωνιστή είναι έντονος και πολύ δραστήριος και όπως θα καταλάβετε και εσείς βλέποντας τον, ο Χρήστος έρχεται για να μείνει στην σειρά.

Η επιστροφή του Χρήστου σεναριακά στην Μάνη αναμένεται να φέρει χαρά τόσο στον Λυκούργο όσο και στην Ισμήνη που υποδέχεται με χαρά τον ξάδερφό της, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να θέλει να συναντήσει παλιούς φίλους αλλά και γνωστούς.

Η επιστροφή του είναι μόνιμη στην Μάνη και μάλιστα αγοράζει και την ταβέρνα της Ελένης η οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τους πάντες και τα πάντα για να φύγει στην Ισπανία!

Το παρελθόν του Χρήστου όμως θα τον βρει και στην Μάνη και η αλήθεια είναι ότι αναμένεται σαν χαρακτήρας να μας προβληματίσει αρκετά.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ο Χρήστος επιστρέφει στην Μάνη έχοντας αφήσει πίσω του μια για πάντα έναν γάμο και μια διαλυμένη επιχείρηση στον Καναδά. Το σενάριο θέλει να είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος έχει πολλά ένοχα μυστικά στην πλάτη του και θα προβληματίσει στα σίγουρα τους τηλεθεατές οι οποίοι πολλές φορές θα προσπαθήσουν να καταλάβουν αν είναι καλός ή κακός χαρακτήρας.

Τα πάντα πάνω του τα σκεπάζει μια βαριά σκιά και ένα ένοχο παρελθόν το οποίο αναμένεται να ξετυλίγεται σιγά σιγά στην σειρά που ο κόσμος έχει αγαπήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα