Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Αποστόλης ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία από την Ευτυχία – Ποιο το μέλλον του ζευγαριού;

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ενώ όλοι περίμεναν πως τα νέα της εγκυμοσύνης της θα φέρουν την πολυπόθητη επανασύνδεση, η Ευτυχία έκανε την ανατροπή. Ξεκαθάρισε στον Αποστόλη πως δε θέλει να είναι μαζί, πως θα μεγαλώσει το μωρό μόνη της.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Αποστόλης ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία από την Ευτυχία – Ποιο το μέλλον του ζευγαριού;

Από σαράντα κύματα έχει περάσει το συγκεκριμένο ζευγάρι της σειράς. Ο Αποστόλης συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία, με την ηρωίδα να δείχνει αρκετά απογοητευμένη από αυτή τη σχέση, στην γη της ελιάς.

Εκείνος, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της, ικετεύοντας για μία δεύτερη ευκαιρία. Πώς θα εξελιχθεί το μέλλον του ζευγαριού και τί αισθάνεται πραγματικά ο Αποστόλης για την Ευτυχία, στην γη της ελιάς;

Ο Πανίκος Πιλάλης μίλησε για την σειρά, αλλά και για τα συναισθήματα που τρέχει ο ήρωας του για την Ευτυχία. Χαρακτηριστικά, επισήμανε: «Καθόλου απωθημένο δεν είναι η Ευτυχία για τον Αποστόλη. Τα απωθημένα ξεπερνιούνται σχετικά εύκολα. Ο Αποστόλης την αγαπάει πραγματικά. Θα κάνει όσα του επιτρέπει ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά του, αν και στον έρωτα όλα είναι σχετικά. Μόλις του ανακοινώνει η Ευτυχία την εγκυμοσύνη, αυτός πετάει στον έβδομο ουρανό, αλλά αμέσως εκείνη τον προσγειώνει ανώμαλα, λέγοντάς του ότι θα μεγαλώσει το παιδί μόνη της.

»Φυσικά, δεν του αρέσει καθόλου αυτή η απόφαση της και θα προσπαθήσει να τη μεταπείσει, κάνοντας ταυτόχρονα και κάποιες άλλες ενέργειες».

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα