Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Αλέξης σχεδιάζει τον επόμενο φόνο!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Μυρτάλη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, όμως ο Αλέξης καιροφυλακτεί, σαν σκιά, πίσω από κάθε της βήμα. Τα έντονα ξεσπάσματά του συνεχίζονται, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της αρχίζει να τρελαίνεται ξανά. Τη μία είναι χαμογελαστός και ήρεμος, την άλλη ξεσπά άσχημα, φωνάζοντας και σπάζοντας πράγματα γύρω του. Βυθίζεται στις σκέψεις του, με την Μαργαρίτα να παλεύει να εισβάλλει στον κόσμο του. Θέλει να δει τι σκέφτεται το παιδί της, εάν χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια. Που να ήξερε.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Αλέξης σχεδιάζει τον επόμενο φόνο!

Μετά τους δυο φόνους που ήδη έχει διαπράξει, ο Αλέξης δεν σταματάει και βάζει πλώρη για την επόμενη δολοφονία. Δεν είναι σε θέση να βάλει τέλος στη μανία που τον διακατέχει για την Μυρτάλη. Την βλέπει διαρκώς μπροστά του, την ακούει συνεχώς στα αυτιά του, και χάνει όλο και περισσότερο το μυαλό του.

Τώρα που ο Νικήτας βγήκε από τη μέση, είναι ελεύθερος να πλησιάσει την πραγματική Μυρτάλη και όχι την Μυρτάλη της φαντασίας του. Ο επόμενος που θα του σταθεί εμπόδιο, θα φύγει από τη μέση με απάνθρωπο τρόπο, όπως έγινε πριν λίγο καιρό. Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή όποιου βλάψει την αγαπημένη του. Βάζει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό του, με αποτέλεσμα να ηχεί συναγερμός κινδύνου στη Μάνη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα