Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Αλέξης πολιορκεί την Ελένη – Η ζωή της σε κίνδυνο

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Αλέξης αρχίζει απροκάλυπτα να πολιορκεί την Ελένη, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της. Η εμμονή του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Η Ελένη, αναζητά ψυχολογική στήριξη από τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων στην Αρεόπολη, με αποτέλεσμα οι συναντήσεις της με τον Αλέξη να γίνονται όλο και πιο τακτικές.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Αλέξης πολιορκεί την Ελένη – Η ζωή της σε κίνδυνο

Η κατάσταση μεταξύ τους ξεφεύγει. Ο Αλέξης πολύ σύντομα θα δει στο πρόσωπό της την Μυρτάλη και ο εφιάλτης θα ξεκινήσει. Θα αρχίσει να την κυνηγάει, να την παρακολουθεί, να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πίσω της.

Ο Κουράκος και ο Αλέξης βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Μία καταγγελία στα κεντρικά γραφεία της Μάνης, θα είναι αρκετή για να ανάψει “φωτιές” μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών!

Η Ελένη θα φτάσει στα όριά της και θα τρέξει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Κουράκος θα αποδειχθεί για ακόμη μια φορά σανίδα σωτηρίας, βοηθώντας τη νεαρή ηρωίδα να σταθεί στα πόδια της.

Στη μέση θα βρεθεί η Μαργαρίτα, η οποία θα είναι ανίκανη να χειριστεί την κατάσταση. Θα πλησιάσει τον γιο της, ικετεύοντας να της πει την αλήθεια. Για ακόμη μια φορά, ο Αλέξης θα χρησιμοποιήσει άφθονες δικαιολογίες, για να καλύψει το αληθινό του πρόβλημα. Η ζωή της Ελένης κινδυνεύει.

Μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, ο αστυνόμος θα καλέσει τον ένοχο στο γραφείο του. Ο Αλέξης και ο Κουράκος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στην γη της ελιάς, με τον Γιώργη να αναζητά απαντήσεις για την περίεργη, αυτή, συμπεριφορά του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα