Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις: Μητέρα και γιος σε μάχη! Τι συνέβη;

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις: Ο Στέφανος αισθάνεται πιεσμένος, ανήμπορος να στηρίξει άλλο την Αρετή. Η κατάσταση στο σπίτι των Καπερνάρων, έχει αρχίζει να κουράζει. Εκείνη, έχει ξεκινήσει έναν ατελείωτο και ψυχοφθόρο πόλεμο, αφήνοντας απένταρους τον Στάθη και την Βασιλική.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις: Μητέρα και γιος σε μάχη! Τι συνέβη;

Όσο κι αν ο Στέφανος προσπαθεί να την υποστηρίξει, η μανία της για εκδίκηση αρχίζει να τον προβληματίζει. Ρόλο σε αυτό θα παίξει και η Ελένη, η οποία προσπαθεί να συνετίσει τον αγαπημένο της να σκεφτεί λογικά.

Η Αρετή παρατηρεί πως η Ελένη αρχίζει να βάζει “λόγια” στον γιο της. Από τον φόβο πως θα τον χάσει και θα μείνει μόνη, ξεσπά πολύ άσχημα και ικετεύει τον Στέφανο να χωρίσει άμεσα αυτή την γυναίκα! «Δε την θέλω στη ζωή σου!». Ο Στέφανος μπορεί να ανεχτεί πολλά από την Αρετή, όχι όμως αυτό! Δε μπορεί να διανοηθεί πως η μητέρα του θα επέμβει ξανά στην προσωπική του ζωή, ορίζοντάς την όπως θέλει εκείνη.

Οι εντάσεις που ακολουθούν θα κορυφώσουν την αγωνία. Μητέρα και γιος θα έχουν έντονους καυγάδες, με τον Στέφανο να αλλάζει σταδιακά στρατόπεδο. Θα σταθεί πλάι στον πατέρα του ή θα κρατήσει ουδέτερη στάση, μακριά από όλους; Η Ελένη παραμένει στο πλευρό του, συμβουλεύοντάς τον να κρατά την ψυχραιμία του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα