Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Μια νέα άφιξη στην Μάνη ταράζει τον Λυκούργο!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Νέα ειδύλλια και συγκρούσεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο ανιψιός του Λυκούργου δεν έρχεται τυχαία, στην γη της ελιάς. Κουβαλάει τεράστια μυστικά, τα οποία, όταν ξεδιπλωθούν, θα φέρουν εντάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Μια νέα άφιξη στην Μάνη ταράζει τον Λυκούργο!

Ο ανιψιός του Λυκούργου φτάνει στην γη της ελιάς, για να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νέα άφιξη έρχεται στη Μάνη. Ο Λυκούργος, μετά την φυγή της Μέλπως, θα δεχτεί ξανά επισκέψεις. Ένας γοητευτικός νεαρός θα φτάσει στην Αρεόπολη, φέρνοντας την ανατροπή στην υπόθεση.

Ο Χρήστος θα φτάσει από την Αυστραλία στη Μάνη, θέλοντας να δει τον αγαπημένο του θείο. Μία καλή πρόταση θα του αλλάξει τη ζωή, καθώς θα ζητήσει από την Ελένη να αγοράσει την ταβέρνα της.

Πως θα αντιδράσει ο Λυκούργος και με ποια ηρωίδα της σειράς θα δεθεί ο Χρήστος; Το μαγαζί της Ελένης βρίσκεται σε άλλα χέρια και η υπόθεση γεμίζει σασπένς κι αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα