Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Μια φιλία που δεν περιμέναμε ξεκινά!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Φίλιππος και ο Αλέξης επιχειρούν να συνάψουν μία ιδιαίτερη φιλία. Βέβαια, αυτό δε θα βγει σε καλό. Μία φιλία από το πουθενά, που δεν περίμενε κανείς. Δύο άνθρωποι που έρχονται κοντά, μοιράζοντας αρκετά μυστικά, σκέψεις, συναισθήματα…

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Μια φιλία που δεν περιμέναμε ξεκινά!

Η Μαργαρίτα, βλέποντας τον γιο της καθημερινά να βουλιάζει στο απόλυτο κενό, σπεύδει στην Χάιδω. Της ζητάει, εάν επιθυμεί και η ίδια, να γνωρίσουν τα παιδιά τους, μέσω ενός κοινού – οικογενειακού δείπνου.

Στόχος της Μαργαρίτας είναι να αποκτήσει ο Αλέξης έναν καινούργιο φίλο. Να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, να αρχίσει να κυκλοφορεί, να κάνει παρέες, να γελάει, όπως όλοι οι νεαροί στην ηλικία του. Η Χαίδω συμφωνεί κι έτσι ο Αλέξης και ο Φίλιππος γνωρίζονται καλύτερα. Μία νέα φιλία γεννιέται, με τις ευχές της Χάιδως και της Μαργαρίτας. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν.

Πολύ σύντομα ο Φίλιππος θα διαπιστώσει πως ο Αλέξης δεν είναι αυτό που δείχνει. Τα μάτια του έχουν μία λάμψη ιδιαίτερη, μία λάμψη που τον τρομάζει! Σταδιακά, ο Φίλιππος θα αρχίσει να ανησυχεί, τόσο για την υγεία του νέου του φίλου, όσο και για την οικογένειά του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη, όταν διαπιστώσει πως ο Στεφανέας τον υποψιάζεται; Ο Φίλιππος μπαίνει σε τρομερό κίνδυνο!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα