Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Κι άλλο σκηνικό με Εύα και Αρετή! Πόσο ακόμα;

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Μετά από συζητήσεις που έχει κάνει με τον αδελφό της, γίνεται μόνιμη κάτοικος Αρεόπολης, θέλοντας να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της δίπλα στον Στάθη. Η Εύα προσπαθεί να χτίσει μία νέα ζωή στη Μάνη. Φυσικά, αυτό που δεν υπολόγισε, είναι η Αρετή Καπερνάρου. Η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της, είναι ικανή να φτάσει στα άκρα.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Κι άλλο σκηνικό με Εύα και Αρετή! Πόσο ακόμα;

Η Εύα οργανώνει την καθημερινότητά της, αγοράζοντας πράγματα για το σπίτι της, στην γη της ελιάς. Φροντίζει να μη της λείψει τίποτα, να τα φτιάξει όλα όπως ακριβώς θέλει. Η Αρετή όμως γίνεται έξαλλη μαζί της. Μία συνάντηση στο μανάβικο θα είναι αρκετή, για να ανταλλάξουν ξανά βαριές κουβέντες οι δυο τους. Η Αρετή θα ορμήξει στην Εύα, η οποία προσπαθεί απλώς να ψωνίσει. Ο καυγάς θα ξεκινήσει, με την Αρετή να ρίχνει ασταμάτητα κατάρες. Όλοι θα κοιτάζουν τις δύο αυτές ηρωίδες περίεργα, έντονα.

Η Εύα θα επιχειρήσει να τη βάλει αυτή τη φορά στη θέση της. Θα την αντιμετωπίσει στα ίσα, χωρίς φόβο! Θα την χαρακτηρίσει τρελή και θα της επιβάλλει να μη την πλησιάσει ποτέ ξανά. Η Αρετή θα βγει εκτός εαυτού, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα