Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Σοφία θα πάρει την μεγάλη απόφαση!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η λάθος κίνηση να φλερτάρει τη νεαρή Σοφία στο ελαιοτριβείο, προκαλεί αντιδράσεις. Σκοπός του ήταν να ζηλέψει η αγαπημένη του και να μετανιώσει που τον έδιωξε μακριά της. Μία δύσκολη απόφαση, φέρνει την απόλυτη καταστροφή στη ζωή του Αποστόλη.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Σοφία θα πάρει την μεγάλη απόφαση!

Μόνο που η Ευτυχία όχι απλά δεν έδειξε αυτό που ήθελε να δει ο Αποστόλης, αλλά νευρίασε τόσο πολύ από τη συμπεριφορά του και αποφάσισε να τον διαγράψει οριστικά από τη ζωή της. Μετανιωμένος για το λάθος του εκείνος, αρχίζει να την πολιορκεί ξανά. Η Σοφία θα συνειδητοποιήσει πως ήταν ένα “παιχνίδι” του Αποστόλη όλο αυτό και θα φύγει από το ελαιοτριβείο. Μάλιστα, δε θα μπει στον κόπο να τον ενημερώσει για την απόφασή της να εγκαταλείψει την Αρεόπολη.

Ο Αποστόλης θα πέσει από τα σύννεφα. Η νεαρή εργάτρια δεν πάει στο ελαιοτριβείο ξανά, με αποτέλεσμα ο Αποστόλης ως υπεύθυνος να εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Αμέσως, τηλεφωνεί στην Άννα, ζητώντας τη βοήθειά της. Η δουλειά χρειάζεται χέρια και η Σοφία απουσιάζει! Η Ευτυχία δε σχολιάζει όσα παρακολουθεί. Στεναχωριέται για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Αποστόλης στο κορίτσι, όμως μέσα της αισθάνεται ανακουφισμένη που έληξε αυτό το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα