Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Μυρτάλη μαθαίνει την αλήθεια! Έρχονται άγριες συγκρούσεις

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Όλα ξεκινούν όταν γίνεται γνωστό ποιος πραγματικά πείραξε τη διαθήκη. Τόσο η Μυρτάλη όσο κι ο Ιάκωβος γίνονται έξαλλοι. Ο Ιάκωβος καταφεύγει αμέσως στον Ισίδωρο και παίρνει το μέρος της ανιψιάς του. Δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Μυρτάλη μαθαίνει την αλήθεια! Έρχονται άγριες συγκρούσεις

Η Μυρτάλη μαθαίνει την αλήθεια για την πλαστογραφία που έκανε ο Ισίδωρος στη διαθήκη του πατέρα της και ετοιμάζεται να πάρει το αίμα της πίσω. Νέες συγκρούσεις έρχονται και οι ισορροπίες ανάμεσα στους Βρεττάκους θα ταραχθούν. Η Ιουλία βρίσκεται στη μέση για ακόμη μια φορά και προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Με την τεράστια πίεση που έχει δεχτεί ο Ισίδωρος αποφασίζει να καλέσει τη Μυρτάλη και ενώπιον όλων, Ιουλίας, Ιάκωβου και Μάνου της ανακοινώνει ότι θα της παραχωρήσουν το 50% της οικογενειακής περιουσίας.

Η Μυρτάλη, όμως, αποφασίζει να μην κάνει τη ζωή του Ισίδωρου εύκολη. Έτσι, η αντίδρασή της τους αφήνει όλους άφωνους, αφού αρνείται και σηκώνεται και φεύγει. Όλοι σπεύδουν να της αλλάξουν γνώμη και να το ξανασκεφτεί, αλλά εκείνη δεν κάνει με τίποτα πίσω. Προσπαθεί να βρει κουράγιο να σταθεί ξανά στα πόδια της. Με ψηλά το κεφάλι τονίζει στον Ισίδωρο ότι θέλει το 51% της περιουσίας και ό,τι συνεπάγεται σχετικά με την διοίκηση της επιχείρησης.

Ο Ισίδωρος έρχεται σε δύσκολη θέση. Γίνεται οικογενειακό συμβούλιο, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να της δώσει τον έλεγχο. Τότε εμφανίζεται η Αθηνά και ως από μηχανής θεός της δίνει το 1% από το δικό της ποσοστό. Αυτή η κίνηση της Αθηνάς τη φέρνει πιο κοντά στη Μυρτάλη και σύντομα οι γυναίκες αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα