Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η Εύα φεύγει από την Μάνη – Εγκαταλείπει τον Στάθη

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Στάθης δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, κάτι που έχει προβληματίσει την Εύα αρκετά. Προσπαθεί να τον πείσει να μείνουν μαζί, αλλά εκείνος εξακολουθεί να αρνείται την πρότασή της. Το διαζύγιό του είναι ακόμη φρέσκο και με όλα όσα έχουν γίνει θέλει τα πράγματα να κυλήσουν λίγο πιο αργά και ομαλά.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η Εύα φεύγει από την Μάνη – Εγκαταλείπει τον Στάθη

Η Εύα φτάνει στα όριά της, στη «Γη της Ελιάς», κι αποφασίζει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να φύγει μια και καλή από τη Μάνη. Σε αυτήν την απόφαση έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ψυχρή στάση του Στάθη απέναντί της.

Η Εύα έχει αγανακτήσει. Ο μόνος λόγος που μετακόμισε στην Αρεόπολη ήταν γιατί πίστευε ότι θα είχε ένα κοινό μέλλον με τον Στάθη. Σιγά σιγά βλέπει ότι έχει απέναντί της έναν άντρα διστακτικό που φοβάται να κάνει την επόμενη κίνηση.

Σηκώνεται, μαζεύει τα πράγματά της, ετοιμάζει τη βαλίτσα της κι είναι έτοιμη να φύγει. Θέλει χρόνο να σκεφτεί και να δει τι θα κάνει στη ζωή της. Όταν το ανακαλύπτει ο Στάθης γίνεται έξω φρενών μαζί της.

Την ίδια στιγμή, καταφθάνει ο αδερφός της στη «Γη της Ελιάς» και συμβουλεύει την Εύα να κάνει λίγο ακόμη υπομονή. Η υπομονή της, όμως, εξαντλείται.

Ο Στάθης της ζητάει να λογικευτεί και να αφήσει κάτω τη βαλίτσα. Το μόνο που ζητάει από εκείνη είναι να περιμένει λίγο και να δείξει κατανόηση ως προς το πρόσωπό του.

Η Εύα, όμως, έχει ήδη πάρει την απόφασή της και φεύγει από την Αρεόπολη. Δεν πρέπει να σκεφτεί μόνο εκείνη, αλλά και ο Στάθης. Τι θα συμβεί με το ζευγάρι; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα