Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η απόφαση του Μάνου για την Αντιγόνη!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Όλα ξεκινούν όταν γίνεται γνωστό το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης. Η κοπέλα τους έκρυψε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από τη ζωή της, που δεν είναι άλλο από το παιδί της. Η Αντιγόνη κράτησε για χρόνια κρυφό το γεγονός ότι είχε παιδί, κάτι που μαθεύτηκε όταν ο Μάνος έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η απόφαση του Μάνου για την Αντιγόνη!

Η Αντιγόνη πάλεψε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάνου και του Ισίδωρο, αλλά ένα τραγικό μυστικό θα της κοστίσει όλον αυτόν τον κόπο. Η οικογένειά της θα την πετάξει έξω και δε θα θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Όλα τα μυστικά της τώρα ήρθαν στο φως και ο Ισίδωρος εξοργίζεται που του κράτησε μυστικό κάτι τόσο σοβαρό. Ο πατέρας της την πετάει έξω από το σπίτι και για ακόμη μια φορά η Αντιγόνη μένει χωρίς οικογένεια.

Ο Ισίδωρος δεν της μιλάει και το μοναδικό στήριγμά της είναι ο Μάνος. Προσπαθεί να τον προσεγγίσει, αλλά βρίσκει την πόρτα του κλειστή. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να του εξηγήσει την κατάσταση. Μέσα στην ταραχή και τον πανικό της του αποκαλύπτει ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ο Μάνος, όμως, είναι ανένδοτος και δε θέλει να ακούσει τίποτα από την Αντιγόνη. Δεν τον ενδιαφέρει όλα όσα έχει να του πει. Από τη στιγμή που του έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό, σημαίνει ότι δεν τους εμπιστεύεται αρκετά. Όλα όσα τους είχε πει για να τους κερδίσει ήταν λόγια κενά.

Η Αντιγόνη μένει μόνη της. Δεν ξέρει τι να κάνει. Μετανιώνει κάθε λεπτό που δεν τους μίλησε για το παιδί της. Τα λάθη του παρελθόντος έρχονται να τη στοιχειώσουν. Θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Μάνου και του Ισίδωρου; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα